FameOS

Radera ditt FameOS-konto

English · Dansk · Deutsch · Español · Français · हिन्दी · Svenska

Den här översättningen hjälper dig att läsa texten. Om något skiljer sig gäller den engelska versionen. Läs på engelska

I appen

  1. Öppna FameOS, gå till Jag och öppna Inställningar.
  2. Under Dina data trycker du på Radera mitt konto.
  3. Bekräfta. Ditt konto raderas direkt.

Utan appen

Mejla privacy@fameos.com från e-postadressen på ditt konto, eller berätta vilket telefonnummer du loggar in med. Vi bekräftar att det är du med en engångskod och raderar kontot inom 30 dagar.

Vad som raderas

Din profil, ditt foto, dina portfolio-uppladdningar, meddelanden du skickat, ansökningar, sparade objekt, dina framsteg i Academy och dina aviseringsinställningar.

Vad som finns kvar

Företag du äger går över till nästa administratör så att de kan fortsätta. Verifierade meriter du gett andra ligger kvar på deras profiler (under företaget eller ”Tidigare FameOS-medlem”), så att deras arbetshistorik stämmer. Öppna roller du lagt upp stängs.